GRIPGRAB I MEDVIND MED NYE LØSNINGER FRA CONTINIA & CORNATOR

Der er medvind på cykelstien og fuld fart på hos GribGrab der designer og udvikler handsker samt beklædningsudstyr til cykling og løb. Så meget fart på, at GripGrabs begyndte at undersøge, om virksomheden kunne gøre noget for at arbejde endnu mere effektivt, for bedre at kunne følge med.

 

Papirbunkerne der blev væk

En af de ting GripGrab først kiggede nærmere på, var bunkerne af papir, der steg i takt med travlheden. Med papirerne kom en lang række manuelle og tidskrævende opgaver.

 

GripGrab er specialiseret i tøj og accessories til cykling og løb.

80% af arbejdet er gjort 

Bunkerne af papir bestod blandt andet af fakturaer for udlæg, der skulle til godkendelse hos forskellige medarbejdere internt hos GripGrab. Regnskabsassistent Majken Hallgrimsson brugte lang tid på at lægge alle de forskellige fakturaer hos de rette kollegaer og efterfølgende var det ligeledes tidskrævende at følge op på, at alle fik svaret, så fakturaerne også kunne blive betalt rettidigt. 
 
”Det håndteres nu med Continias Document Capture og Expense Management. Når fakturaerne sendes til vores ”faktura-mailadresse” lander de automatisk i Document Capture og det får jeg så besked om i TRIMIT”. Herefter kan Majken lægge fakturaerne ind hos den rette modtager, der automatisk får besked samt senere eventuelle remindere om, at der er fakturaer til godkendelse.
Med Expense Management, der håndterer de ansattes udlæg, kører godkendelsesprocessen, ifølge Majken, ligeledes nemt og effektivt.
 
”Det letter arbejdet rigtig meget, 80% af arbejdet er nu lavet inden jeg kommer indover og herefter er det bare nogle få klik og så er det hjulpet det sidste stykke i mål”, fortæller Majken

 

GripGrab er baseret på en passion for cykling og løb.

Ordreindtastningstid om ugen gik fra 37 timer til 5 time

GripGrab modtager dagligt rigtig mange salgsordrer, også her havde GripGrab et stort ønske om at optimere og automatisere processerne og bruge langt mindre tid på indtastning. CORNATORs konsulent Michael Nørhave foreslog, at GripGrab også anvendte Document Capture og lavede en løsning så de nu også kunne bruge det til deres salgsordrer.
 
”Det er helt klart et stort skridt i den helt rigtige retning i målet om, at blive papirløse og arbejde langt mere effektivt. Det meste af arbejdet er gjort. Vi gik jo fra, at have en person der sad og tastede ordrer fra 8-16 hver eneste dag til at det kun tog 1 times tid hver dag, det er jo en kæmpeforskel”, fortæller GripGrab.
 
Herudover er der langt mindre risiko for fejl, da en rigtig stor del af processen sker automatisk ”Fra at bruge meget lang tid på indtastning, er det nu et spørgsmål om at bruge lidt tid på kontrol, så vi stadig sikrer, at alt kører, som det skal. Det har virkelig sat turbo på vores behandling af modtagne ordrer”, fortsætter GripGrab 
 
Også i forbindelse med indkøbsordrer er der lavet en løsning med Document Capture, hvor tilsendte ordrebekræftelser, Bill of Lading etc. bliver scannet og data i NAV automatisk bliver opdateret med fx bekræftet modtagelsesdato. Derudover har GripGrab altid et digitalt arkiv af købsbilagene.

”Vi er i det hele taget rigtig godt tilfredse med den sparring vi har haft med CORNATOR. De er kommet med nogle rigtig gode løsningsforslag, som har bevirket, at vi nu kan arbejde meget mere effektivt med langt færre fejl” konkluderer GripGrab.

Drømmen er at bygge et brand af produkter der gør 
cykling og løb til en fornøjelse ligegyldigt hvor koldt, 
vådt eller blæsende vejret er. 

CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...