Fredericia Furniture

Fredericia er en designvirksomhed der sælger design møbler, de er er grundlagt i 1911 så de er mere end 100 år gamle. Virksomheden sælger designmøbler både klassiske designmøbler og moderne designmøbler og det gør de til hele verden. 

I 2014 der lavede virksomheden en ny strategi, hvor temaet var at de skulle ændre sig fra at være en produktionsorienteret virksomhed til at være et brand. Det har naturligvis rigtig mange konsekvenser når man laver en helt anden retning på virksomheden. Det har givet Fredericia Furniture stor succes, og styrket firmaet i en kunderetning og en markedsretning.

I 2017 der lavede virksomheden en opdatering på strategien og i den forbindelse, fik de en ny milepæl på som er digitalisering. Hele det digitale område er vigtigt for Fredericia Furniture for fremtiden, det handler om at så mange administrative processer, som overhoved muligt, kan digitaliseres for virksomheden så de kan bruge deres ressourcer på at servicere kunderne, udvikle virksomheden og udvikle produktet til glæde for de design elskende kunder i hele verden.

Fredericia Furniture blev grundlagt i 1911.

I 2007 havde virksomheden et gammels ERP-system som det ikke var muligt at videreudvikle på, og der var virkelig brug for at få styr på stamdata, kapacitetsstyring, og hele variant problematikken begyndte at fylde mere og mere for virksomheden. Derfor skulle virksomheden ud og lede efter et nyt system der kunne implementeres i virksomheden. 

"Valget faldt på CORNATOR og TRIMIT da vi havde fået anbefalet systemet af flere kollegaer i branchen." siger Hanne fra Fredericia Furniture. 

"Fordelen er at det er et standard system, der er udviklet til branchen så vi på den måde undgår at skulle lavet alt for mange specialtilpasninger. En af de store fordele ved TRIMIT er variantkonfiguration, der sparer os for rigtig mange timer, i forbindelse med vedligeholdelse af stamdata.  Med TRIMIT har vi fået styr på alle vores stamdata, og det gør at vi kan træffe beslutninger på baggrund af fakta og ikke bare mavefornemmelser." - Hanne fra Fredericia Furniture 

Fredericia Furniture har løbende opdateret systemet, således at de kan udnytte de nyeste funktioner i systemet. Da det er rigtig vigtigt for at kunne servicere deres kunder bedst muligt, har virksomheden valgt at implementere B2B og har valgt TRIMITs løsning da den er fuldt integreret til Navision. 

For Fredericia Furniture er variantkonfiguration 
en stor fordel. 

I forhold til produktionen har TRIMIT hjulpet virksomheden med at få tidsregistrering på plads, men også deres produktions stamdata, således at virksomheden har et godt styringsværktøj til kapacitet. Da Fredericia Furniture nu har langt større fokus på kvalitetskontrol og distribution er de i proces med TRIMIT, omkring at få indført stregkodesystem men også en ny funktion, indgående kvalitetskontrol. TRIMIT løsningen har fungeret rigtig godt for Fredericia Furniture i forhold til deres produktion, men de ser også en rigtig god understøttelse i forhold til distribution og logistik. 

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med CORNATOR gennem alle år. CORNATOR kender vores forretning rigtig godt og forstår vores problemstilling, så vi har haft en rigtig god sparring."

"Vi vil gerne anbefale CORNATOR og TRIMIT til alle kollegaer i branchen."

 

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...