CHIC ANTIQUE VÆLGER TRIMIT LIVING & CORNATOR

Chic Antique er en international forhandler af fransk inspireret interiør og brugskunst i en romantisk og rustik fransk landstil, der forhandles i butikker i mere end 55 lande. Kaster man et blik på Chic Antiques hjemmeside, kan man se smukke lanterner, møbler, lækre cremer og de lækreste billeder, der får én til at drømme sig langt væk til smukke franske landsteder med masser af ro, hygge og selvforkælelse.

Fra tanke til handling

Bag det smukke, rolige ”ydre” er der til gengæld fuld fart over feltet. Her er der nemlig et direktørpar med design og udvikling i fokus, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og en virksomhed med masser af mål og ambitioner. Tempoet og ambitionerne kunne Chic Antiques IT-System C5 og deres forskellige subsystemer ikke længere følge med til og det var derfor tid til at skifte IT-system.

De gik derfor i gang med at undersøge, hvilke NAV-udbydere de skulle snakke med. En masse møder og workshops senere var de ikke i tvivl om, at deres nye IT-system skulle være TRIMIT Living fra CORNATOR.

”Vi har valgt CORNATOR fordi, CORNATOR har lyttet til os og forstår vores behov. CORNATORs store brancheviden har været betydningsfuld i vores valg af leverandør. De har udvist stor tålmodighed og vilje til at ville lykkes sammen med os”,
fortæller Kristine Bonde Friis, der er Sales & Customer Manager og desuden har ansvaret for IT implementeringen hos Chic Antique.


Alt samlet under ét tag

Med TRIMIT Living går Chic Antique fra flere forskellige systemer og flere forskellige leverandører til at have alt samlet under ét tag - i ét IT-system med én leverandør, der har stor forståelse, indsigt og erfaring med deres branche.

”Med CORNATORs erfaring og viden ved vi, at vi ikke står alene – de har set og hørt udfordringerne i vores branche før og det giver os en stor tryghed, at vi har dem med på rejsen. Vi kan vækste med dem og de kan løfte os derhen, hvor vi gerne vil være”, fortæller Kristine Bonde Friis.


Værdi med TRIMIT Living

Med TRIMIT Living får Chic Antique én samlet IT-løsning. Alle data samles ét sted, så de nemt og hurtigt har adgang til data. De får overblik over hele eller udvalgte dele af forretningen, så de kan  træffe beslutninger på baggrund af tal og viden og ikke mavefornemmelser. Deres processer vil blive effektiviseret hele vejen rundt og de vil have langt færre manuelle handlinger og så vil de kun have én løsning og én leverandør, som de kan sparre med og vækste med.


Mere om Chic Antique

Du kan læse mere om Chic Antique og se alle deres lækre produkter her.

Mere om TRIMIT Living & CORNATOR

Du kan se og høre meget mere om TRIMIT Living & CORNATOR på vores website, du kan starte lige her.

Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte Per Brix via mailen pbs@cornator.com eller på tlf. 23220425


CORNATOR reference

Læs mere

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...